tisdag 20 september 2011

Nu är det hjort!

Jobbade en stund på morgonen. Sedan bar det av. Mot en lite större stad. Igen. Med andra tonårsdotterns huvud. Ja, hennes kropp fick också följa med. Naturligtvis. Det skulle göras ett allergitest. För att se om huvudvärken beror på pollenallergi. Logiskt? Inte ett dugg.
Det ritades, droppades, sticktes och torkades. På 12 ställen.


Flaska nummer sju. Titta lite extra på den.


Snacka om att gräva ner sig.


Dropparna måste torkas bort. Med en för ändamålet avsedd papperslapp.

Tittade du noga på flaska nummer sju? Gjorde du det? Säkert? Ok. Då vet du att den översta ringen visar att andra tonårsdottern reagerade på björk.


Så nu vet vi att hon reagerar på björk. Hon har aldrig märk av någon form av allergi. Men hon reagerar på björk. Spännande att se hur det blir till våren. Då kanske det kommer värsta allergichocken.

Så. Nu är det gjort. Allergitestet alltså. Hon är dessutom utskriven från barnmottagningen. Hon räknas visst som vuxen nu. "Yes!", vrålade andra tonårsdottern.

På vägen in till den lite större staden såg jag ett djur. I ärlighetens namn såg det ut som en lama. Det gjorde verkligen det. Det var inte ett rådjur. Det var inte en älg. Det var inte en räv, björn eller grävling heller. Vad det var?


En hjort! Om du klickar på bilden tror jag den syns bättre.

Så. Nu var det här inlägget hjort. Hahahahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar