måndag 19 september 2011

Grattis!


Nog är hösten här alltid. Men visst gick det väl lite väl fort. Kala träd längs vägen skvallrar om höstvindars framfart. Nu som det ska vara som finast. Med färgsprakande löv vajande i vinden.


I dag var det dags för bad igen. Förra gången berättade jag om den varsamma hand vi leder våra elever med. Den här gången gick det inte lika varsamt fram.


Kan man säga. Men vad gör väl det? Huvudsaken är att man har roligt. Speciellt när vädret är grått och tråkigt.

Jag hittade ett akvarium. Med stillsamma fiskar. Eller var de verkligen så stillsamma?


Skulle inte tro det. Spottade sand både hit och dit. Minsann!


Tur inte skärpan blev så bra. Fisken ser inte helt rakt igenom snäll ut. Kanske var den bara irriterad över mitt stirrande.

Att vara på barnhabiliteringen är vilsamt. Avstressande på något vis. En här-och-nu-känsla infinner sig liksom. Det mesta är genomtänkt. Något att sysselsätta sig med. Något att upptäcka med fingrarna. Något att lyssna på. Både med öron och kropp. Något att slappna av till. Något att vila blicken på.


I morgon bär det av igen. Till samma stad men med ett annat mål. Andra tonårsdottern ska till sjukhuset. För en uppföljning av huvudvärken som inte vill ge sig. Fast förra gången vi var där envisades tant doktor med att det förmodligen rör sig om en pollenallergi. Mitt i vintern? När det är höst? Tror inte riktigt på det jag. Alls. Men nu ska det göras ett allergitest. Bara för att. Men vem vet. Det kanske dyker upp några okända allergier. Mot jobbiga morsor och irriterande syskon.

Avslutar med ett gigantiskt stort GRATTIS!


Till myndige sonen som fyller år. Precis i dag.


1 kommentar:

  1. Såå söt :-) Tänk va åren går....den åldern va han i när vi lärde känna varandra <3

    SvaraRadera