lördag 22 maj 2010

Vatten, svett och smärta

Nu gäller det att ni spetsar ögonen så ni ser vad bilden föreställer. Ena tonårsdottern, pojkvännen och jag smög oss ut klockan 1 i natt när yngsta dottern, maken och andra tonårsdottern låg och sov som bäst och spanade på vårfloden å jösses vilken flod vi fick se, det var nästan lite läskigt. Indalsälven når på sina ställen nästan upp till vägen! På bilden är det ett kraftverk som har dammluckorna på vid gavel, vattnet når halvvägs upp på 2-våningsbyggnaden!! Det spelade ingen roll vart vi åkte, vattnet hade stigit med säkert 3 meter överallt.

I dag har jag varit med tonåringarna till Boda Borg, snacka om att det var kul! Mina armar är dubbelt så långa och värker som bara den, knäna har femkronors stora röda märken och kroppen är HELT slut både av klättrande, krypande, ålande och skrattande övningar. Ska helt klart åka dit igen! Maken och yngsta dottern då? De åkte till Åre med grannen och hans son och senaste rapporten säger att de badat i 4 timmar.
Annars består helgen mest av väntan, väntan på att bli faster igen! Bebben verkar dock trivas alldeles för bra där den är, har ingen brådska ut alls faktiskt. Den blivande mamman har gjort allt (tror jag) som står i hennes makt för att skynda på det hela men dagarna bara tickar på och nu har hon gått 3 dagar över tiden. Kanske är det så att bebben är av samma skrot och korn som de blivande föräldrarna, den gör som den vill när den vill ;-)

1 kommentar:

  1. Har också kollat vattenkaskaden på samma ställe. Imponerande! Skickade faktiskt dit ena dottern med sambo också innan dom drog vidare till den jämtländska huvudstaden.

    SvaraRadera