måndag 22 februari 2010

Tomt...

Nu har bror med familj åkt hem, kvar är.... Skämt och sido, men det blev tomt! Det har varit en helg fylld med barn, skoter, sällskapsspel, mat, skratt, vadslagning och os-tv. Tror att alla var nöjd med aktiviteterna och umgänget.
Veckan började på ett för de som känner mig helt otippat sätt. Jag klev upp för att titta på hockey, Sverige-Finland. Det visade sig vara helt rätt match att offra sin skönhetssömn för, Sverige vann med 3-0!
Dammsugaren har gjort rätt för sig och jag är redo att starta dagen. Det är ganska skönt att börja lite senare, man hinner stöka undan sådant som man annars måste göra på kvällar och helger.
Inte mycket inplanerat i veckan. Den stora händelsen är nog att Äsch ska åka och träffa en vacker försvarshane, kanske blir det valpar framöver våren. Till helgen är det dags för nästa gäng att inta vårt hem, fiskepremiär på en sjö ganska nära oss och där vi naturligtvis vara med. Efter fisket blir det en vad jag tror välbehövd bastu och sedan en god middag i glada vänners lag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar