fredag 25 mars 2011

Alex har löst problemet åt oss!

Ja, Alex Schulman alltså. Nu vet jag hur jag ska bli av med i alla fall ett paket som ligger här. Det är jätteenkelt! Den som kommenterar det här inlägget SIST får ett paket. Genialt faktiskt.

Kan tillägga att jag vet när tiden går ut.

13 kommentarer:

  1. Paket? Eh...jag kanske har missat nåt? Fast kommenterar händer det ju att jag gör ändå... ofta både först och sist :-)

    SvaraRadera
  2. Paketet har jag tjatat om länge nu. Eller snarare paketen! Har efterlyst tävlingsformer men de har uteblivit. Nu tog jag alltså tag i saken själv. Tack vara Alex. Må bäste eller rättare sagt siste kommentaren vinna. :-)

    SvaraRadera
  3. Ska det vara en lång eller kort kommentar. Eftersom jag är en ganska nyfiken natur då och då så undrar jag om det är den alex Schulman du menar?

    SvaraRadera
  4. Sist? Jag blev i alla fall inte sist på bowlingen igår, vilket jag annars brukar lyckas ganska ofta med... Det är nog rologare att komma sist i en kommentera-bloggen-tävling=)

    SvaraRadera
  5. Jag törs ;-)
    Det är inte utan att jag undrar när tiden går ut... ler...

    SvaraRadera
  6. Ja det är klart att det blev nåt tok med min kommentar på fel inlägg. Men det bjuder jag på. Och inte får jag tävla heller :) :). Bjuder på det med. Gillar dig ändå.

    SvaraRadera
  7. Varför får inte kollegan vara med och tävla? Är det för att hon kommenterat i fel inlägg?

    SvaraRadera
  8. Hon har strulat till det, som vanligt. Klart hon får vara med och tävla! Precis som alla andra. Så länge hon kommenterar här. Är du förvånad över hennes förvirring?

    SvaraRadera
  9. Du e ju lika rolig som vanligt du! :)

    SvaraRadera
  10. Försökte komma på nåt fyndigt att skriva, men kom av mig sen jag läst om om din kompis sen undersköterskeutbildningen. Vi vet inte hur lyckligt lottade vi är så länge allt är väl.

    SvaraRadera
  11. Eh... undrar när deadline är..? Spännande :-)

    SvaraRadera