torsdag 9 februari 2012

Sur

Är jag nu. Väldigt sur faktiskt. Tydligen finns det en gräns för hur många bilder man får ladda ner till Blogger. Om man inte vill betala. Jag vill inte betala. Jag har uppenbarligen laddat ner min "kvot" nu. När man laddat ner sin kvot uteblir inte bara bilderna i inläggen. Möjligheten att fixa med texten försvinner också. Så. Ja. Jag är sur! Funderar starkt på att byta plats. Packa ihop och dra. Flytta från Blogger till..... Ja, jag vet inte. Än.

3 kommentarer:

 1. Men, vad säger du!? Låter inte klokt! Hur menar du om flytta med texten?
  Glöm inte att hojta och länka om du flyttar bara!

  Ja, och TACK för kommentaren i min blogg också. <3

  SvaraRadera
 2. Det sker mycket "skumt" med Blogger. Funktioner och layouter ändras plötsligt utan att något meddelas.Jag har oxå upptäckt att bilder försvunnit från gamla inlägg. Jag fortsätter dock med Blogger antagande att det torde finnas olika typer av problem även på andra bloggplatser. För inte finns det väl nåt enkelt, lättförståeligt och problemfritt med support på begriplig svenska?

  SvaraRadera
 3. Mina erfarenheter gällande support är inte speciellt goda, om man inte räknar de på telias specialistsupport. Visserligen en kostsam support (jag slapp dock betala efter allt vårt strul) men de ger sig inte med mindre än att problemet ska lösas och de ringer upp för att kolla så installatörer och annat löst folk faktiskt har varit ute. Huruvida jag blir kvar på den andra adressen eller inte får vi allt se. Lite omställningssvårigheter och annat som jag måste gå igenom först. Men jag vill ha möjligheten att lägga upp bilder!

  SvaraRadera