måndag 5 september 2011

Med varsam hand eller vart tog tiden vägen

Med varsam hand vägleder och stödjer vi våra elever.


Eller?


Kanske gör vi lite av varje. Stödjer, vägleder och busar. Det sistnämnda är nog så viktigt. Om inte annat förbenat kul!

Vi har alltså badat i dag. Enkel resa dryga 12 mil. För att bada. Vi åker på morgonen och är tillbaka på eftermiddagen. Samma dag. Så har det i alla fall varit. Men i dag var jag inte lika säker. På att vi bara var borta över dagen alltså. När vi kom tillbaka till byn på eftermiddagen skulle vi tanka upp bussen vi använt. På en av byns två bensinstationer. Gissa om vi blev förvirrade när det första som mötte oss innanför dörren var det här.


Inte just den här granen men en liknande. Klädd och klar. För jul. Som om inte det var läskigt nog så stod det även ett gäng...


....tomtar. Mest överallt inne på macken. Hade vi varit borta så länge? Så september sprungit rakt över både oktober och november för att landa i december? Alla tänkbara juldekorationer var framme. Överallt där inne. Vi tittade förvirrat på varandra när vi kom ut. Visserligen brukar man säga att tiden går fort. Men så här fort? Det ville till att vi skyndade oss hem. Om vi skulle hinna koka skinka, leta reda på den perfekta granen, koka knäck, handla julklappar och julstäda. Allt måste vara klart innan tomtefar knackar på dörren. Men vart sjutton är snön? 

1 kommentar:

  1. Eller så är det så att tiden har stått helt stilla inne på macken... dom är verkligen käcka.. ;)

    SvaraRadera