onsdag 10 mars 2010

I dag var ingen kul dag.

4 grader varmt visade termometern i morse och jag trodde att det skulle bli en skön dag på isen. Tji fick jag, antingen stormade det eller så blåste det - hela dagen! Jag och resen av gänget som var på isen blev ordentligt genomblåsta och som om inte det räckte fick vi ingen fisk heller. Till slut gav vi upp och gick en promenad med två d/s hundar, det borde vi ha gjort hela dagen för det var trevligt och inte blåste det lika mycket heller.

På väg från sjön fick vi stanna bilen och lämna plas för ett gäng orrar som var ute på grusätartag, närmare 8 stycken var dom. Det var nog det mest spännande vi råkade ut för i dag. Försökte komma så pass nära att det skulle synas på bilden vad det var jag knäppte kort på men icke. De svarta prickarna på vägen är alltså några av orrarna.

I morgon får det blåsa, regna, hagla och åska om det vill för då ska vi bowla och det gör man INOMHUS! Gissa vad det blir för väder i morgon?

2 kommentarer:

  1. Troligtvis har det blåst ifrån sig och blir solsken i morgon!!

    SvaraRadera
  2. Nästan rätt Helena. Blåst har det gjort i dag oxå men solen har visat sig 100% mer än i går. Tur att vi har varit inne mest hela dagen.

    SvaraRadera