tisdag 3 januari 2012

Nytt år.

Det är bara trettonhelgen kvar av julledigheten. Fast så mycket till ledighet har det inte varit. Alla helgdagar har ju nästan fått plats på helgerna. Det har varit arbetsgivarnas jul. Helt klart. Annat blir det i år. Med julafton på en måndag.

Dagarna innan nyår åkte jag och maken till en lite större stad inte helt nära oss. För lite trevligt umgänge. Med goda vänner. Bubblan och Bubbelhållaren. Vägen till den lite större staden var inte helt utan spänning. Spåren efter Dagmar var fortfarande väl synliga.


Vem ansvarar för att träd som detta tas ner/bort? Det är inte ett direkt hinder. Inte heller någon direkt fara. Än. Men det borde bara vara en frågan om när det lägger sig över vägen. Inte om. Jag vill inte vara den som är under när det faller. Bara så ni vet.

Vi firade in det nya året med numera sedvanlig nyårshazard. Ja, vi kallar det så. Hazard. När man kastar tärning om paket.


Ett helt perfekt sätt att invänta tolvslaget. Många skratt blir det när kampen om vissa paket hårdnar. Det är då det visar sig vilka som spelar ärligt. Och vilka som gör nästan vad som helst för just DET paketet. Glas välts. Paket göms. Kroppar fläker sig över bordet. Paket rycks ur händer. Vissa gör verkligen vad som helst för att få det mest åtråvärda paketet. Paketet som visade sig innehålla ett par gigantiska blå glasögon. Eller en flaska spolarvätska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar